Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Update dodelijk ongeval: Chauffeur (25) in de cel

Update: Overstekende voetganger (54) overlijdt bij aanrijding door DAF-truck

09/07/2019 12:49 - Van onze redactie

Update: Overstekende voetganger (54) overlijdt bij aanrijding door DAF-truck

De politie op de plaats van de fatale aanrijding. Foto: Anthony Janki  

PARA - De 25-jarige truckchauffeur M.V. die maandagavond de voetganger Lucas H. heeft doodgereden, is dinsdagochtend voorgeleid en in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is enkele dagen geleden ingevorderd omdat hij de maximumsnelheid overschreed. Dat bevestigt de politie.

Voetganger Lucas H. (54) stak maandagavond rond half negen de Martin Luther Kingweg over ter hoogte van het Seedorf Stadion aan de Martin Luther Kingweg. Hij overleed vrijwel direct nadat hij was aangereden door de DAF-truck die richting Paranam reed.

De aangetroffen remsporen wijzen erop dat M.V. met vrij hoge snelheid heeft gereden. Zijn truck met lege aanhanger is voor onderzoek in beslag genomen. De politie van Verkeersunit Regio Midden heeft de zaak in onderzoek. Dit jaar zijn tot dusver 39 personen in het verkeer overleden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina