Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Advocaten roofmoord Kraka vragen meer ruimte

Advocaten Kraka-roofmoord vragen meer ruimte

16/07/2019 03:02 - Van onze redactie

Advocaten Kraka-roofmoord vragen meer ruimte

 

PARAMARIBO - In de moordzaak van Kraka hebben nagenoeg alle advocaten rechter Maureen Dayala meer ruimte gevraagd om hun pleidooi af te ronden. Ze vroegen daarom of de zaak kort uitgesteld kan worden. De rechter heeft ingestemd en stelde de zaak uit naar 5 augustus. De advocaten die maandag wel zover waren moesten hun pleidooi aanhouden.

In deze zaak staan acht mannen terecht voor de roofmoord op de 56-jarige Isaak Poetisi en de twintigjarige Zillavana Mangkoeredjo. Het geval deed zich voor in juni 2018. Officier van justitie Shanta Mahadew eiste op de vorige zitting dertig jaar celstraf tegen elk van de zes hoofdverdachten. Eén verdachte kijkt aan tegen vijftien jaar gevangenisstraf, terwijl de eigenaar van het moordwapen twaalf maanden cel riskeert.

Van alle acht verdachten hebben slechts Melvin A. en Dion B. toegegeven iets van de zaak af te weten. Hun medeverdachten blijven ontkennen. De mannen wilden een aantal kilo's goud roven uit een auto die op weg was naar de stad. Hun poging mislukte echter, omdat er geen goud in het voertuig was. De slachtoffers waren nog voordat de auto was gestopt beschoten door Dion B.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina