Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • VMS schort aangekondigde acties op

VMS schort aangekondigde acties op

17/07/2019 22:09

VMS schort aangekondigde acties op

Foto: cosmipolis.be  

PARAMARIBO - De Vereniging van Medici in Suriname (VMS) heeft besloten de aangekondigde acties met drie weken op te opschorten. Dit om de president, de minister van Volksgezondheid en het Staatsziekenfonds, in de gelegenheid te stellen tot uitvoering over te gaan van hetgeen op zondag, dinsdag en woensdag is afgesproken met de VMS.

Deze beslissing is woensdag genomen tijdens een drukbezochte ledenvergadering. Over drie weken zullen de leden in een nieuwe algemene ledenvergadering na evaluatie besluiten of de overeengekomen punten correct zijn uitgevoerd. meldt de vereniging in een perscommuniqué.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina