Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U20-voetbalsters leggen het af tegen Bermuda

Bermuda droogt Suriname af

18/07/2019 03:54 - Marciano Millerson

De meisjes U20 voetbalselectie leed woensdagavond een smadelijke nederlaag tegen Bermuda.

De meisjes U20 voetbalselectie leed woensdagavond een smadelijke nederlaag tegen Bermuda. Foto: SVB  

PARAMARIBO - De Surinaamse U20-vrouwenvoetbalselectie heeft woensdagavond ook haar tweede kwalificatiewedstrijd om het Concacaf-kampioenschap verloren. Het nationale team ging na een 0-1 achterstand bij rust fiks ten onder: 1-6. Voor Suriname scoorde Orthea Riley.

Mede door de tweede opeenvolgende nederlaag - zaterdag werd de openingspartij met 3-4 verloren van Saint Lucia - lijkt kwalificatie voor de knock-outfase, waarvoor de nummers één en twee zich plaatsen, een moeilijke opgave. Suriname speelt vrijdag tegen Antigua en Barbuda en sluit zondag af tegen gastland Guyana, dat beschikt over een aantal meisjes die in Canada op een voetbalschool zitten.

Volgens assistent-bondscoach Brian Aalse konden de Surinaamse meisjes het conditioneel niet aan. Het verval was dan ook duidelijk na de pauze te zien. "We zijn bijzonder teleurgesteld in het resultaat", houdt hij de Ware Tijd voor vanuit Guyana. "Het is heel jammer."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina