Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Rayen Panday geeft soloshow

Rayen Panday geeft eerste soloshow in Suriname

21/07/2019 22:07 - Steven Seedo

Cabaretier en stand-upcomedian Rayen Panday zal vanaf december 2020 door Nederland toeren met zijn vijfde voorstelling 'Trigger'.

Cabaretier en stand-upcomedian Rayen Panday zal vanaf december 2020 door Nederland toeren met zijn vijfde voorstelling 'Trigger'.  

PARAMARIBO - Cabaretier en stand-upcomedian Rayen Panday zal dit jaar zijn eerste soloshow ‘In The Mix’ in Suriname geven. De opvoeringen vinden plaats op 29 augustus in de Banquet Hall van hotel Torarica en 30 en 31 augustus in Theater Thalia.

Panday kijkt heel erg naar uit om voor het eerst solo in Suriname op te treden met een eigen show. "Ik heb heel veel zin erin om 'In The Mix' te doen, ook omdat ik vaker berichten heb gehad met de vraag wanneer ik naar Suriname kom met een eigen show en of ik een paar dingen uit m'n vorige shows live in Suriname kan doen. Naast het nieuwe materiaal wil ik dus zeker het Surinaamse publiek trakteren op een paar klassiekers."

Met 'In The Mix' laat Panday zijn veelzijdigheid zien en horen. "Ik ben echt een liefhebber van muziek in de breedste zin van het woord. Van Surinaams tot Oudhollands en van Bollywood tot oldskool Amerikaanse soul. Wat de rode draad wordt, weet ik niet. Het feit dat ik het allemaal meeneem in 'In The Mix', dát is de rode draad!", besluit hij lachend.

Panday is in 1983 geboren in Zaandam, Nederland. Tijdens zijn rechtenstudie besloot hij in 2008 mee te doen aan een open podium voor stand-upcomedy, iets dat hij stiekem al heel lang wilde. Daar werd hij benaderd om auditie te doen voor het Groninger Studenten Cabaret Festival 2008 waarvan hij in de finale de persoonlijkheidsprijs won. Sindsdien is Panday actief als stand-upcomedian en cabaretier. De voorstellingen in Suriname zijn mogelijk gemaakt door Telesur.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina