Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • BREAKING: Nasser Idoe wordt ook uitgezet

BREAKING: Nasser Idoe wordt ook uitgezet

27/07/2019 13:24 - Gilliamo Orban

BREAKING: Nasser Idoe wordt ook uitgezet

 

PARAMARIBO - Nasser Idoe wordt zondag het land uitgezet. Hij heeft 22 maanden vastgezeten op verdenking van terroristische plannen, maar is op 14 juni vrijgesproken. Idoe is zaterdagmorgen ingesloten op de afdeling Vreemdelingenbewaring van de politie, bevestigt zijn advocaat Michella Lau-Kerssenberg.

De politie had Idoe eerder verzocht om het land vrijwillig te verlaten. De ex-verdachte was van plan om volgende week in hoger beroep te gaan bij president Desi Bouterse tegen de intrekking van zijn verblijfsvergunning. Hij is echter vandaag alsnog akkoord gegaan met zijn uitzetting.

Idoe die de Nederlandse nationaliteit bezit, heeft de intrekkingsbeschikking zonder succes aangevochten bij de kortgedingrechter. Hij vertelde aan de redactie dat hij niet weg wilde omdat zijn familie en zoon hier wonen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina