Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Beleki Beketje Europa Tour' afgeblazen

'Beleki Beketje Europa Tour' afgeblazen

31/07/2019 19:41 - Steven Seedo

Ghetto Crew, Damaru en Effe Anders op de poster van het eerste optreden van de Beleki Beketje Europa Tour.

Ghetto Crew, Damaru en Effe Anders op de poster van het eerste optreden van de Beleki Beketje Europa Tour.  

PARAMARIBO - De 'Beleki Beketje Europa Tour' van Ghetto Crew is geannuleerd, omdat de groep geen visum heeft gekregen. Dit bevestigt zanger Damaru, onder wiens label D-Music de groep valt, tegenover de Ware Tijd.

Ook de muziekgroepen Effe Anders en The Love Messengers die deel uitmaakten van de tour zijn geweigerd. "Het is voor ons ook onduidelijk. We hebben een advocaat in de hand genomen en een kort geding aangespannen en kijken wat uit de bus komt", vertelt Damaru.

Rowane Blijd, de voorzanger van de kasekogroep Effe Anders, is ook niet te spreken over de weigering van de visumaanvraag. "Ik vind het heel jammer. We hadden ons echt verheugd op deze tour om een goede indruk te maken. Het zou ook onze eerste Europa-tour zijn. We hadden tot op het laatste moment nog gehoopt dat het zou doorgaan. Ondanks alles gaan we door met waarmee we bezig zijn en dat is goede muziek maken."

De visumaanvragen zijn volgens Damaru twee keer ingediend. Nadat die de eerste keer waren geweigerd, zijn ze een tweede keer met alle vereiste stukken ingediend. Wat het allemaal volgens Damaru extra zuur maakt, zijn de vele kosten die zijn gemaakt voor tickets, verblijf en promotie.

In een filmpje op zijn Facebook-pagina vraagt de bekende zanger de fans om begrip te tonen voor het ongerief. Het eerste optreden van de 'Beleki Beketje Europa Tour', die drie weken zou duren, was gepland op vrijdag in Amsterdam.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina