Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Music Art Foundation creëert fondsen

Music Art Foundation creëert fondsen

04/08/2019 19:47 - Van onze redactie

Music Art Foundation creëert fondsen

 

PARAMARIBO - De Stichting S.S. Music Art Foundation creëert eigen fondsen om haar doelen te kunnen realiseren. In dat kader is gestart met de Fundraisingscampagne ‘Wan SRD fu pot’ skoro p’kin singi na hey’, meldt de organisatie op haar Facebookpagina.

Begin augustus was de kick-off van de campagne, die op de verschillende voj- en vos-scholen wordt gevoerd. De fondsen die worden vergaard zijn bestemd voor de organisatie van het Caribbean Scholar Songfestival in november in Suriname. Verder zullen de middelen ook worden gebruikt om het aanwezige en sluimerende talent te stimuleren onder studenten van het voortgezet onderwijs.

De Stichting S.S. Music Art Foundation is in 2012 opgericht om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kunst- en cultuursector in Suriname, in het bijzonder de zang- en muziekindustrie, door (jong) talent in een vroeg stadium duurzaam te begeleiden, te coachen en te stimuleren in de ontwikkeling van hun muziek- en zangkennis.

Als onderdeel hiervan draagt de stichting reeds acht jaar, met groot succes, zorg voor de jaarlijkse afvaardiging van Surinaamse vertegenwoordigers naar internationale scholierensongfestivals in Frans-Guyana en Guadeloupe. Stichting S.S. Music Art Foundation staat onder leiding van de zangeres en vocal coach Helianthe Redan.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina