Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Palmentuin krijgt facelift

Palmentuin krijgt facelift

05/08/2019 23:32

De Palmentuin wordt opgeknapt.

De Palmentuin wordt opgeknapt. Foto: NII  

PARAMARIBO - Het Ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) werkt samen met andere ministeries aan de verfraaiing van de Palmentuin. Dat zegt Anwar Moenne, onderdirecteur Technische Diensten van het Directoraat Openbaar Groen, tegen het NII.

De werkzaamheden begonnen ruim twee weken geleden. Het is de bedoeling om vóór 9 augustus, Inheemsendag, af te ronden, vanwege de grote viering daarvan in de Palmentuin. Het ministerie rondt ook de werkzaamheden af aan de Waka Pasi naast de Palmentuin. Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van het kabinet van first lady Ingrid Bouterse-Waldring.

Moenne is voorzitter van de taskforce, die door minister Vijay Chotkan is geïnstalleerd voor de uitvoering van verschillende spoedwerkzaamheden. Hij zegt tegen het NII dat er een beroep op deze taskforce is gedaan om de Palmentuin te verfraaien. OWT&C heeft onder meer de afdelingen Openbaar Groen en Wegen ingezet.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina