Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Milieu-inspecteurs gaan voor betere dienstverlening

Milieu-inspecteurs Nickerie gaan voor betere dienstverlening

06/08/2019 00:08 - Beta Debidien

De nieuwe locatie van het BOG in Nieuw-Nickerie zorgt voor extra motivatie bij de milieu-inspecteurs.

De nieuwe locatie van het BOG in Nieuw-Nickerie zorgt voor extra motivatie bij de milieu-inspecteurs. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - “Wij zijn heel blij met dit nieuwe gebouw, zijn nu extra gemotiveerd en beloven de samenleving van Nickerie betere dienstverlening.” Dat zei milieu-inspecteur Naomie Tawjoeram bij de ingebruikname van de nieuwe huisvesting van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) in Nieuw-Nickerie aan de DC Parabirsinghstraat.

Reginald Silent, sectiechef van het BOG in Nickerie benadrukte de belangrijke taak van de afdeling Milieu-inspectie en zei dat de dienst niet weg te denken is. Volgens hem zal het nieuwe gebouw zeker een toegevoegde waarde hebben bij de taakuitoefening in Nickerie en Coronie.

Hij vroeg Cleopatra Jessurun, directeur Volksgezondheid en waarnemend BOG-directeur, en districtscommissaris Nisha Kurban-Baboe om te zorgen voor materiaal dat nodig is voor een optimale dienstverlening en riep zijn collega's op om zuinig te zijn op het gebouw, "zodat het lang kan meegaan".

Met ondersteuning van de milieu-inspecteurs en andere diensten wil de districtsleiding Nickerie tot één van de schoonste districten maken, zei Joyce Toelsie die de districtscommissaris vertegenwoordigde. Iedereen moet met een gerust hart een restaurant kunnen binnenstappen om te eten. "Het moet ook niet meer zo zijn dat mensen uit de stad ons bellen en vragen waar het veilig is om te eten."

Het BOG vervult een cruciale rol bij de preventieve gezondheidszorg, zei Jessurun. De missie van deze werkarm van Volksgezondheid is immers het waarborgen van de gezondheid van de burgers. Ze pleit voor het organiseren van informatiedagen, zodat de gemeenschap meer te weten komt over de activiteiten van het BOG. Het gebouw biedt ook onderdak aan het Medisch Opvoedkundig Bureau dat kosteloos hulp verleent aan de gemeenschap.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen