Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • U15 Natio sluit Concacaf deelname winnend af

U15 Natio sluit Concacaf deelname winnend af

08/08/2019 14:36 - Marciano Millerson

De nationale U15-voetbalselectie van Suriname won haar slotpartij in de VS.

De nationale U15-voetbalselectie van Suriname won haar slotpartij in de VS. Foto: Concacaf  

PARAMARIBO - De U15-jongensvoetbalselectie van Suriname heeft in haar slotpartij in het Concacaf-kampioenschap met 2-0 gezegevierd over Barbados. De doelpunten werden in de tweede helft gemaakt door Joël Matabadal en Rivaldo Zijler.

Door de overwinning heeft Suriname zijn plek in divisie 1 behouden. In de Verenigde Staten had het team eerder al zijn groepswedstrijden verloren: 0-1 van Guatemala, 0-1 van Haïti en 0-4 van het gastland. Het nationaal team eindigde daardoor als hekkensluiter in groep B en moest om de plek in divisie 1 te behouden uitkomen tegen Barbados, dat nu degradeert naar divisie 2.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina