Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Williams geeft huilend op in finale Toronto

Williams geeft huilend op in finale Toronto

11/08/2019 19:47

Serena Williams hield het niet droog nadat ze zich terugtrok uit de Rogers Cup.

Serena Williams hield het niet droog nadat ze zich terugtrok uit de Rogers Cup. Foto: The Canadian Press  

TORONTO - Serena Williams heeft zondag tijdens de finale van het WTA-toernooi van Toronto al na vier games de strijd moeten staken. De Amerikaanse gaf bij een 1-3 achterstand tegen Bianca Andreescu huilend op in de Rogers Cup.

Toen de finale op het Canadese hardcourt slechts twintig minuten onderweg was, ging de 37-jarige Williams op het bankje zitten en gaf ze in tranen te kennen niet meer verder te kunnen. Het is nog niet duidelijk wat haar precies mankeert.

Andreescu probeerde Williams nog te troosten door de Amerikaanse te vertellen dat ze al haar hele leven tegen haar opkijkt, maar bij die woorden hield ze het zelf ook niet droog. Een flinke knuffel tussen de twee finalisten volgde.

Williams wacht al ruim twee jaar op een toernooizege. Na haar winst van de Australian Open-finale van 2017 lukte het haar niet meer een titel aan haar indrukwekkende erelijst toe te voegen. Voor de pas negentienjarige Andreescu is de tweede toernooizege. Eerder dit jaar zorgde het Canadese talent voor een grote verrassing door te winnen in Indian Wells. NU.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina