Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 27 recreatieoorden goedgekeurd

27 recreatieoorden goedgekeurd

14/08/2019 23:21

Oordhouder Donovan van van de Vijver van Palulu Camping ontvangt van dictrictscommissaris Armand Jurel zijn toestemmingsbeschikking en goedkeuring.

Oordhouder Donovan van van de Vijver van Palulu Camping ontvangt van dictrictscommissaris Armand Jurel zijn toestemmingsbeschikking en goedkeuring. Foto: BIC Para  

PARAMARIBO - Districtscommissaris Armand Jurel van Para heeft woensdag 27 recreatieoorden in Para goedgekeurd. Deze oorden hebben volgens het Burger Informatie Centrum Para bewezen de veiligheid van bezoekers te kunnen waarborgen. Dit werd vastgesteld na de controle op naleving van de geldende voorwaarden.

Goedgekeurde recreatieoorden beschikken onder andere over getrainde en geüniformeerde lifeguards, bemande EHBO-posten, dieptemeters en hygïenisch verantwoorde voorzieningen. Enkele van de goedgekeurde oorden zijn: Colakreek, Baka Djari, Gran Swiet Djari, MTC-Resort, Palulu Camping, Drie Kokro, Marinalex, Bersaba, Caribo Beach Resort, Carolinakreek en Jungle Camp.

De politie van Para zal in de vakantieperiode frequent controles uitvoeren op de openbare wegen, voornamelijk die die leiden naar de vakantieoorden.In het weekend wordt de motorsurveillance opgevoerd met assistentie van verkeerspolitie regio midden en motorrijders van de militaire politie, aldus het Burger Informatie Centrum Para.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen