Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bus- en boothouders NVB leggen dienstverlening lam

Bus- en boothouders NVB leggen dienstverlening lam

14/08/2019 15:59 - Gilliamo Orban

NVB bussen.

NVB bussen. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf zijn morgen in actie. Ze eisen betaling over de maanden juni en juli. “Alle bussen en boten zullen in de garage gehouden worden of aan de ketting gelegd worden. Dit is overmacht, omdat we geen geld meer hebben om onze diensten voort te zetten”, zegt Iwan Woon, ondervoorzitter van de Organisatie van Bushouders in Suriname.

Hij legt de Ware Tijd  uit dat hij al een poosje bezig is met directeur van het NVB, Guno Robertson en met directeur Joyce Blokland van Transport en Communicatie om de uitbetaling te bewerkstelligen. "Er wordt uiteindelijk gezegd dat alle documenten voor de betaling zijn gestuurd naar het ministerie van Financiën", zegt Woon.

Hij had dinsdag contact met minister Gillmore Hoefdraad van Financiën. "Hij vroeg me naar de autorisatienummers die hij nodig heeft voor de uitbetaling en mevrouw Blokland zou dat in orde maken. We hebben gewacht tot twee uur vanmiddag en hebben geen geld gezien",  zegt Woon teleurgesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina