Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Actie bus- en boothouders NVB opgeschort

Actie bus- en boothouders NVB opgeschort

15/08/2019 19:27 - Gilliamo Orban

Actie bus- en boothouders NVB opgeschort

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De actie van bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB) is opgeschort. Ze hebben donderdag betaling over de maand juni gekregen.

"De uitbetaling van juli moeten we eind augustus krijgen en als dat niet gebeurt, zullen we weer in actie gaan", zegt Iwan Woon, ondervoorzitter van de Organisatie van Bushouders in Suriname tegen de Ware Tijd.

De bus- en boothouders zullen vrijdag de diensten hervatten. Door de actie was het staatsvervoer landelijk lamgelegd. Vele mensen die alleen afhankelijk zijn van staatstransport zijn hierdoor gedupeerd.

NVB-directeur Guno Robertson deed een beroep op de vervoerders om van de actie af te zien, net als directeur Transport en Communcatie Joyce Blokland-Wijnstein. De oproep had geen resultaat: de bus- en boothouders wilden het geld eerst zien op hun bankrekening.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina