Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Focus Suriname Carifesta 14 op jong talent

Focus Suriname Carifesta 14 op jong talent

15/08/2019 08:15 - Euritha Tjan A Way

Focus Suriname Carifesta 14 op jong talent

Foto: carifesta.net  

PARAMARIBO - De Surinaamse delegatie die meedoet aan Carifesta 14 in Trinidad en Tobago vertrekt donderdagmorgen vroeg naar het eiland. De groep bestaat uit dertig artiesten die allemaal een eigen repertoire hebben, maar ook heel goed samen kunnen optreden.

Dat samenwerken en het samengevoel zijn de hoofdmoot van de Surinaamse participatie in Carifesta. "Maar dan zeer divers en met veel nieuw talent", zegt uitvoerend producent Ann Hermelijn van Anco Multiservices. Eén van de klachten uit het veld is dat veelal dezelfde mensen naar Carifesta gaan.

"Met dit nieuwe team dat we hebben samengesteld, hebben we echt jonge mensen en nieuw talent een kans gegeven", zegt Hermelijn. Ze noemt daarbij onder anderen Jason Eduwaiti, fashionsensatie Meredith Joeroeja en zangeres Nisha Madaran naar wie enorm veel vraag is.

"Tijdens de Surinamenacht op 18 augustus gaan we dan de Alakondre-gedachte uitdragen en samen de diversiteit die toch weer voor eenheid zorgt laten zien", aldus Hermelijn. Carifesta 14 is van vrijdag tot 25 augustus op Trinidad en Tobago. Het thema is: 'The Tangible and Intangible: Connect, Share, Invest'.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina