Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yelyco toont ballen in mannenvolleybalfinale

Yelyco toont ballen in mannenvolleybalfinale

15/08/2019 01:26 - John Zaalman

Yellow Birds-aanvaller Zefanio Breinburg (r) probeert een punt te maken met het tweemansblok van Yelyco tegenover zich.

Yellow Birds-aanvaller Zefanio Breinburg (r) probeert een punt te maken met het tweemansblok van Yelyco tegenover zich. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Yelyco heeft Yellow Birds in game 1 van de mannenhoofdklasse volleybalfinale een kopje kleiner gemaakt. De achtvoudig kampioen won woensdagavond met 25-18, 25-19, 19-25, 25-18. Het redelijk goed opgekomen publiek in de Ismay van Wilgen Sporthal heeft kunnen genieten van leuke acties van beide partijen.

Yelyco met in de hoofdrol Keven Sporkslede was zonder meer de bovenliggende partij. De arbiters Kim Sang Marshall en Antonie Manhoef hadden op bepaalde momenten hun handen vol. 

Furgil Ong A Fat kijkt met een tevreden gevoel terug op de eerste finalewedstrijd. "We hebben de opdrachten vooral in de eerste twee sets uitgevoerd. Daarna nam concentratieverlies de overhand, maar in de vierde pakten we zaken weer goed aan", aldus de Yelyco-captain.     

Collega aanvoerder Leonel Mahabali had geen woorden voor het verlies van Yellow Birds. "Het leek alsof mijn medespelers bang waren om te spelen. We maakten heel veel serve-en aanvalsfouten. We zullen in game 2 anders voor de dag moeten komen", besluit Mahabali. Vrijdag wordt game-2 gespeeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina