Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetganger in Nickerie 46ste verkeersdode

Voetganger in Nickerie 46ste verkeersdode

16/08/2019 20:47

Voetganger in Nickerie 46ste verkeersdode

 

PARAMARIBO - De voetganger Kries Brindaben Panday is donderdag 8 augustus in Nieuw-Nickerie overleden, nadat hij door een auto was aangereden, meldt de afdeling voorlichting van de politie. Met zijn dood is het aantal verkeersdoden gestegen naar 46.

De politie van Nickerie kreeg een melding dat een man dood was neergevallen voor een bankinstelling. Uit het onderzoek kwam naar voren dat hij door een automobiliste was aangereden. Ze reed niet weg, maar bleef op de plek van het ongeval. Ze ontkende echter dat zij Panday had aangereden.

De automobiliste is niet aangehouden, omdat ze in het bezit is van een geldig rijbewijs, de plek van de aanrijding niet had verlaten en niet onder invloed verkeerde. Haar rijbewijs is wel in beslag genomen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina