Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Badmintonnners in twee finales Carebaco Games

Badmintonnners in twee finales Carebaco Games

17/08/2019 23:13 - Guillano Bruce

Badmintonnners in twee finales Carebaco Games

 

PARAMARIBO - Suriname maakt kans op twee gouden medailles in het U19-kampioenschap van de Carebaco Games. Van de vier halve finales die Suriname zaterdagmiddag speelde in het Garfield Sobers Gymnasium resulteerden twee in een finaleplek. De finales zijn zondag.

In het meisjes-enkelspel bereikte Imani Mangroe moeiteloos de eindstrijd. De als tweede geplaatste kreeg in de halve finale de Trinidadiaanse Alyssa Ramdath in twee sets klein: 21-9, 21-3. De partij duurde slechts zestien minuten. De finale had een volledige Surinaamse aangelegenheid kunnen worden, maar Kayleigh Moenne verloor in de andere halve finale in twee sets van de topgeplaatste Guyanese Priyanna Ramdhani: 8-21, 8-21.

In het meisjesdubbelspel dwong Mangroe samen met Chaïsta Soemodipoero eveneens een finaleplek af. Het topgeplaatste Surinaamse duo versloeg de Barbadianen Aria Chandler en Fallon Miller in twee sets: 21-15, 21-7. Mangroe en Soemodipoero komen in de eindstrijd uit tegen Ramdhani en de Trinidadiaanse Chequede De Boulet. die in de andere halve finale van het Barbadiaanse koppel Mckaila Reid/Robyn Sobers won: 21-7, 21-4.

Jaïr Naipal en Geordan Tjon Kon Joe slaagden er nog net niet in de finale in het jongensdubbelspel te bereiken. In de halve finale tegen de Trinidadianen Leon Cassie en Vance Jutaram wonnen ze weliswaar de eerste set met 21-17, maar verloren daarna twee keer met 15-21. Cassie en Jutaram komen in de finale uit tegen het topgeplaatse Guyanees duo Akili Haynes/Tyrese Jefferey, dat in drie sets won van het Barbadiaanse koppel Dominick Scantlebury/Kennie King: 19-21, 21-15, 21-11.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina