Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee mannen overleden na elektrische schok

Twee mannen overleden na elektrische schok

18/08/2019 01:09 - Van onze redactie

Een woning op het Reebergproject is zaterdag compleet door brand verwoest.

Een woning op het Reebergproject is zaterdag compleet door brand verwoest. Foto: Anthony Janki  

WANICA - Eric Graanoogst (58) en de Gabriel Stuger (32) zijn zaterdagmiddag vermoedelijk ten gevolge van een elektrische schok overleden.

De Ware Tijd vermeent dat zaterdagmiddag rond kwart over vijf een voertuig, dat door een militair werd bestuurd, tegen een elektrische mast botste in het Reebergproject. De mast brak in tweeën en kwam op het wegdek terecht. Er ontstond kortsluiting bij één van de drie woningen op een woonadres, waardoor een ijskast in brand vloog.

Naar verluidt zou één van de twee mannen hebben geprobeerd om de stekker van de ijskast uit het stopcontact te halen. Hij werd geëlektrocuteerd. De andere man probeerde hem te helpen en liep ook stroomschokken op. De twee slachtoffers zijn door familieleden naar het ziekenhuis gebracht. Bij aankomst bleken beide mannen overleden.

Een tweede woning op het adres werd door tot nog toe onbekende reden door brand verwoest. Het is niet bekend of de woning tegen brand was verzekerd. De oorzaak van het verkeersongeval is evenmin bekend. De bestuurder van het voertuig heeft een geldig rijbewijs. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen