Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Kom kiek nemen' met Dengboy fu a birti

'Kom kiek nemen' met Dengboy fu a birti

20/08/2019 19:52 - Shanavon Arsomedjo

'Kom kiek nemen' met Dengboy fu a birti

Ronny Ormskirk (l) en Eric Schröder (r) tijdens een optreden in Suriname. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Deng Boy fu a birti introduceert het nieuwe comedyconcept 'Kom kiek nemen'. De eerste show, zaterdag in Rotterdam bij Culturele Sportvereniging Zwarte Pijl, was binnen een maand uitverkocht.

Wanneer Deng Boy fu a birti geen theatershows heeft, geeft het duo shows in een kleinere setting met opkomende comedians. Daardoor wordt ook anderen een podium en een kans geboden voor publiek op te treden. Tijdens deze editie van 'Kom kiek nemen' staan ook Gilion Slory en Daveson Ignatia op de planken. Verder verzorgen Collin Edson en Joël Gideon elk een optreden van een kwartier.

Deng Boy Fu A Birti heeft redelijk naam gemaakt in Nederland en wil daar op een positieve manier gebruik van maken. Het duo, dat wordt gevormd door Ronny Ormskirk en Eric Schröder, doet sketches met verschillende typetjes. Met 'Kom kiek nemen' willen zij hun stand-upkant laten zien.

"We blijven een duo, maar bij dit concept gaan we de presentatie anders aanpakken", vertelt Ormskirk. Het blijft een vast concept, maar de line-up zal er elke keer anders uitzien. Op de vraag hoe vaak deze show zal worden opgevoerd, zegt Ormskirk dat dat alleen gebeurt wanneer Deng Boy geen theatervoorstellingen heeft. Hij gelooft erin dat dit concept succesvol wordt. "Wie weet doen we het ook in Suriname."

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina