Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Shaquille Cairo redt Robinhood

Shaquille Cairo redt Robinhood

20/08/2019 23:11 - Marinio Balsemhof

Shaun Fuentes (Concacaf Media Officer), Roberto Gödeken (coach Robinhood) en Katiuscia Sanches, die optrad als tolk.

Shaun Fuentes (Concacaf Media Officer), Roberto Gödeken (coach Robinhood) en Katiuscia Sanches, die optrad als tolk. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Robinhood heeft dinsdagavond nagelaten om het thuisvoordeel volledig te benutten tegen Club Atlético Independiente. In het André Kamperveen Stadion werd het 1-1 in de achtste finales van de Concacaf League tegen de kampioen van Panama.

De goal van de Midden-Amerikanen werd in de 77ste minuut vanaf de elfmeterstip gescoord door de ingevallen José Fajando. In de 93ste minuut maakte de eveneens ingevallen Shaquille Cairo de gelijkmaker. Robinhood vertrekt zaterdag naar Panama voor de return, die op 27 augustus wordt gespeeld in Estadio Agustín Sánchez.

De Surinaamse voetbalkampioen speelde dinsdagavond een veel betere partij dan in de vorige wedstrijd op 7 augustus tegen AS Capoise van Haïti. De bezoekers probeerden de opbouw van Robinhood al vroeg te verstoren, maar de thuisclub liet zich niet opjagen. Zij bouwde geduldig op, waardoor de bezoekers besloten zich terug te trekken.

De Surinaamse kampioen liet vooral in de eerste helft enkele goede kansen liggen om de volle buit in eigen huis te houden en een goede basis te leggen voor de uitwedstrijd. Echter, het ontbrak de Surinaamse aanvallers aan scherpte bij de afronding. Ook ging Rodney Dalfour kort vóór rust voor eigen lof, terwijl er drie medespelers vrij stonden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina