Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kerstdroom Roué Verveer komt uit

Kerstdroom Roué Verveer komt uit

21/08/2019 21:49 - Steven Seedo

Kerstdroom Roué Verveer komt uit

Foto: Facebook Roué Verveer  

PARAMARIBO - Met het realiseren van zijn eigen kerstspecial 'A Very Funny Christmas' ziet cabaretier Roué Verveer een kerstdroom in vervulling gaan. "Het wordt een show vol humor, mooie kerstverhalen en prachtige zang. Er komen ook gastcomedians en zangers dus het wordt één groot Kerstfeest!" meldt hij op zijn Facebookpagina

Verveer is gek op kerst. "Ben ik dol op kerst???? Mijn hele leven kijk ik elk jaar uit naar één ding: Kerst!!!" vertelt hij aan de Ware Tijd. 'A Very Funny Christmas' staat op 20, 21 en 22 december in het Amsterdamse theater De Meervaart. Het befaamde gospelkoor ZO! Gospel Choir levert ook een bijdrage aan de shows.

Of hij elk jaar een kerstshow zal maken, hangt volgens Verveer van het succes af. "Dit is de eerste keer, daarom doe ik het ook maar drie avonden in één theater. Aan de hand van het succes kan ik beslissen of het volgend jaar terugkomt en hoe."

De cabaretier zegt een goed gevoel aan de succesvolle opvoeringen van 'Verveer Tori' van 23 tot en met 28 juli in Suriname te hebben overgehouden. 'Verveer Tori' wordt in oktober en november ook in Nederland gespeeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina