Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vier aangehouden voor beroving securitybedrijf

Vier aanhoudingen in berovingszaak bewakingsbedrijf

21/08/2019 23:32

Vier aanhoudingen in berovingszaak bewakingsbedrijf

 

PARAMARIBO - Rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten hebben dinsdag vier personen aangehouden in de berovingszaak van een bewakingsbedrijf. Het gaat om Romario C. en zijn wederhelft Lucienne-Sara J., beiden 27 jaar, Aniel C. (33) en Safiero T. (25).

De beroving is een 'inside job', aldus de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de verdachten met het gestolen geld hoogstwaarschijnlijk auto's en elektronische apparaten hebben gekocht. Een deel van deze spullen en een som geld zijn in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.

De politie van bureau Centrum kreeg op 10 augustus een melding over een beroving van een bewakingsbedrijf in Paramaribo door drie gewapende mannen. Drie personeelsleden in het gebouw werden daarbij gekneveld. De criminelen gingen ervandoor met een dienstwapen en een groot bedrag in vreemde valuta. Het geld lag in een kluis.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina