Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Opti en Nai Chung Tong uitgeschakeld

Opti en Nai Chung Tong uitgeschakeld in enkelspel Carebaco International

22/08/2019 01:09 - Guillano Bruce

Opti en Nai Chung Tong uitgeschakeld in enkelspel Carebaco International

 

PARAMARIBO - Voor Sören Opti en Mitch Nai Chung Tong is het enkelspel in de Carebaco International op Barbados voorbij. De twee Surinaamse badmintonners kwamen woensdag tot de tweede ronde.

Opti begon het toernooi goed. Woensdagochtend versloeg hij op baan 1 op het Sir Garfield Sobers Sports Complex de Panamese qualifier Anthony Murillo in twee sets (21-14, 21-5), maar enkele uren later moest hij zijn meerdere erkennen in Kari Gunnarsson. De IJslander, die tussen vijfde en achtste geplaatste is in het enkelspel, zegevierde in twee sets: 21-11, 21-17. De partij duurde iets langer dan een half uur.

Nai Chung Tong drong na een walkover in de eerste ronde - zijn tegenstander, de als tweede geplaatste Fin Iikka Heino, kwam niet opdagen - door tot de tweede ronde. Daarin moest hij zijn meerdere erkennen in Batdavaa Munkhbat uit Mongolië die de partij in twee sets won: 21-13, 21-10.

Opti en Nai Chung Tong maken donderdag hun opwachting in het dubbelspel. De Surinamers, die als tweede zijn geplaatst, hebben een bye in de eerste ronde en komen in de tweede ronde uit tegen het Dominicaanse koppel Murillo/Pedro Aguilar Gonzalez of het Barbadiaanse duo Aslam Bhika/Barry Hill.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina