Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Renzo Akrosie kan geen profcontract afdwingen

Renzo Akrosie kan geen profcontract afdwingen

22/08/2019 13:07 - Marinio Balsemhof

Renzo Akrosie (r) ontmoet fans tijdens een oefenwedstrijd van Natio in Nederland.

Renzo Akrosie (r) ontmoet fans tijdens een oefenwedstrijd van Natio in Nederland. Foto: Hans van Dijk  

PARAMARIBO - Renzo Akrosie heeft geen profcontract kunnen afdwingen bij Gudja United uit Malta. De Surinaamse aanvaller werd tijdens zijn tour met de nationale selectie in Nederland opgemerkt door de club en mocht voor twee weken proberen de technische staf te overtuigen. Volgens de voetballer kon hij voetballend de groep bijbenen, maar werd vanwege zijn lengte afgewezen.

De topscorer van Suriname maakte het nieuws woensdag op social media bekend. Daags ervoor vertelde hij dit ook al aan de Ware Tijd. "If a no luk tide, a sa luk tamara. De stage is niet gelukt. Het was niet makkelijk, maar ik heb mijn best gedaan en mijn inzet was altijd honderd procent. Maar ja, zij hebben hun keus gemaakt. Door mijn lengte heb ik geen contract kunnen afdwingen", schrijft hij.

Maar de spits geeft zijn droom - profvoetballer worden - niet op. Dit is volgens hem slechts het begin. Hij is blij dat hij deze kans heeft gehad. Het was volgens hem een goed leermoment en hij is iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt erg dankbaar. De SNL-spits bedankt verder ook een ieder die hem heeft ondersteund. Hij zal zijn uiterste best blijven doen en hoopt dat er zich een tweede kans zal voordoen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina