Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Raveena Bharat naar Miss India-verkiezing in Mumbai

Raveena Bharat naar Miss India-verkiezing in Mumbai

24/08/2019 18:05

Raveena Bharat zal Suriname vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide -verkiezing in Mumbai.

Raveena Bharat zal Suriname vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide -verkiezing in Mumbai. Foto: Goonz Zimanik  

PARAMARIBO - Stichting Beauties of Suriname Pageant zal na een gewijzigde selectieprocedure, Raveena Bharat afvaardigen om Suriname op 7 september te vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide-verkiezing in Mumbai. Bij de gewijzigde selectieprocedure is de gekroonde runner-ups van de verkiezing in 2018, opnieuw de kans geboden om Suriname internationaal te vertegenwoordigen.

De missen die mee mochten doen aan deze auditie waren de nummers twee tot zes van vorig jaar, respectievelijk Sereen Carrot, Cheyenne Siriram, Raveena Bharat, Hieneshma Hardwarsing en Shewiska Ganpat. De organisatie heeft de procedure gewijzigigd omdat zij meer tijd wil stoppen in het trainingstraject van de geselecteerden, om zodoende meer kans te maken op een overwinning in het buitenland. Dit schrijft de stichting zaterdag in een persbericht.

Miss India Worldwide Suriname 2018, Rishika Poeran, heeft niet meegedaan aan de competitie, omdat zij vorig jaar Suriname al mocht vertegenwoordigen tijdens de Miss India Worldwide-verkiezing in de VS. Later dit jaar zullen de audities plaatsvinden voor Miss India Worldwide Suriname 2020. De volgende Miss India Worldwide Suriname verkiezing zal begin 2020 gehouden worden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina