Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe heeft landstitel terug

Inter Moengotapoe heeft landstitel terug

25/08/2019 11:21 - Marinio Balsemhof

Inter Moengotapoe heeft landstitel terug

 

PARAMARIBO - Inter Moengotapoe heeft na één seizoen de landstitel weer heroverd. De Moengonese ploeg won zaterdag met 2-0 van PVV, genoeg om Robinhood te onttronen. Doelpunten van Cerezo Haabo en Anduelo Amoeferie bezorgden de trotse ploeg zijn tiende landstitel.

Het werd vooral in de eerste helft een spannende wedstrijd. Op het kunstgrasveld van het Franklin Essed Stadion kwam PVV al na zeven minuten op achterstand. Toch deed de ploeg verwoede pogingen om de kampioenskiller te zijn. Het was Haabo die uit een hoekschop scoorde. De verdediging van PVV was daarbij niet alert. Inter Moengotapoe probeerde na deze goal verder uit te lopen, maar PVV deed er ook alles om de stand gelijk te trekken.

In de tweede helft schakelde Inter Moengo naar een hogere versnelling en had PVV weinig in te brengen. Desondanks kreeg PVV enkele kansen, maar de betere waren ongetwijfeld voor de nieuwe kampioen. Na de goal van Amoeferie gaf PVV zich gewonnen. De linksback schoot een vrije trap hard in het doel.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina