Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Pets: 'Dc gedraagt zich als een klein kind'

Pets: 'Dc Grauwde heeft zich als een klein kind gedragen'

26/08/2019 09:59 - Jason Pinas

Pets: 'Dc Grauwde heeft zich als een klein kind gedragen'

Districtscommissaris Eric Grauwde heeft zich de woede van Jairadj 'Pets' Gajadien weer op de hals gehaald. Foto: NII  

PARAMARIBO - Jairadj 'Pets' Gajadien is er niet over te spreken dat een open brief van hem aan districtscommissaris Eric Grauwde waarin hij zich verontschuldigt voor "emotionele en niet-gefundeerde aantijgingen" is gelekt. Volgens hem heeft de dc de brief openbaar gemaakt, terwijl die niet bestemd was voor publiek.

De burgervader reageert kalm wanneer de Ware Tijd hem vraagt of hij genoegen neemt met de excuses van Pets. "Heeft hij zich publiekelijk verontschuldigd? Ik denk het niet." Op de vraag of hij de brief van de organisator wel onder ogen heeft gehad, wil Grauwde geen reactie geven.

Gajadien: "Ik heb na goede gesprekken met de commissie van goede diensten gemeend mij te verontschuldigen. Waarom is de brief niet publiekelijk gemaakt door de president of minister Misiekaba? Want die hebben de brief ook gehad. Grauwde heeft zich als een klein kind gedragen. Hij moet zich eigenlijk schamen, hij is een dc niet waardig."

Gajadien, uitbater van Intercity Dancehall Pont op de hoek van de Nieuwzorgweg, beweert dat hij wel een vergunning heeft, maar bewust wordt tegengewerkt door de burgervader. "Nu lijd ik grote verliezen om handelingen van een dc die niets weet. Hij sluit mij, maar honderd meter verwijderd van mij geeft hij wel vergunning uit voor party's", beweert de ondernemer.

Gajadien benadrukt dat hij deze zaak niet zo zal laten. "Ik had eigenlijk een rustpauze ingebouwd, maar nu zal ik keihard terugkomen." Grauwde ligt daar niet wakker van. "Hij doet zijn ding en ik het mijne. Voor de rest maak ik mij niet druk om hem." Hij merkt op dat Gajadien opnieuw een vergunning moet aanvragen. "Er komt dan een onderzoek en als hij voldoet, dan krijgt hij de vergunning."

De districtscommissaris van Paramaribo Zuid-West zegt dat de vergunning van Intercity Dancehall Pont in juni is ingetrokken omdat de vergunning slechts was uitgegeven voor kermis-activiteiten en niet voor dansparty's. Gajadien was ziedend daarover en schoffeerde Grauwde via verschillende sociale media. De dc wil niet teveel woorden vuil maken aan Gajadien. "Ik doe mijn werk binnen wet en recht."

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina