Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Psycho tekent tweede ambassadeurschap

Psycho tekent tweede commerciële ambassadeurschap

26/08/2019 23:03 - Shanavon Arsomedjo

Psycho tijdens een optreden. Hij is het nieuwe gezicht van de OKF-energydranken.

Psycho tijdens een optreden. Hij is het nieuwe gezicht van de OKF-energydranken. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De populaire dancehall-artiest Psycho is sinds kort ook het gezicht van de OKF-energydranken. De zanger die de ambassadeur is van deze drankenlijn tekende onlangs een samenwerkingsovereenkomst met het bedrijf Distribution and Trade Service Suriname (DTS).

De samenwerking houdt in dat Psycho voor een periode van twaalf maanden de brand-ambassadeur oftewel het gezicht is van de energydranken 'Wake Up' and 'Power Up'. Hij zal onder meer te zien zijn op de promotieuitingen van het bedrijf, die verspreid zullen worden over de districten. Via zijn eigen sociale media-kanalen zal hij berichten delen over deze twee producten. Zo nu en dan zal de artiest ook fysiek aanwezig zijn op locaties waar er promotieactiviteiten gehouden worden.

Dit is het tweede ambassadeurschap van Psycho. Hij is eerder dit jaar een samenwerking aangegaan met Da Vinci Group. De artiest ervaart dit als een hele positieve ontwikkeling in zijn muziekcarrière. "Een samenwerkingsovereenkomst aangaan met bedrijven is iets waar men niet over één nacht ijs gaat. Je zal hard moeten werken en zaken professioneel moeten aanpakken."

Hij is zijn band Su Music For Life erg dankbaar voor de bijdrage aan de positieve ontwikkelingen in zijn carrière. Maar ook zijn fans, zijn managementteam en allen die hem ondersteunen is hij erkentelijk.

DTS heeft voor Psycho gekozen omdat hij energie uitstraalt. Deze energie is voornamelijk te zien tijdens zijn liveoptredens en aan het type muziek dat hij ten gehore brengt. "Tevens ben ik ervan overtuigd dat wij middels deze samenwerking met Psycho, zijn volgers en fans zullen bereiken", zegt Pail Misidjan, marketing manager van DTS.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina