Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tweetal aangehouden voor verkrachting tiener

Twee mannen aangehouden voor verkrachting

26/08/2019 19:15 - Van onze redactie

Twee mannen aangehouden voor verkrachting

 

PARAMARIBO - De 28-jarige Clarence W. en de dertigjarige Gregory P. zijn aangehouden wegens verkachting van een zestienjarig meisje. Het geval deed zich in de vroege ochtend van 19 augustus voor op het Willebrod Axwijk Sportcentrum, in de volksmond bekend als Sosis.

Volgens de voorlichtingsafdeling van de politie was het meisje met haar zeventienjarige vriend naar Sosis gegaan om te flirten. Ze werden daarbij overrompeld door de twee mannen, van wie één gewapend was met een vuistvuurwapen. De vriend werd weggejaagd, waarna de twee daders zich aan het slachtoffer vergrepen.

Daags na de verkrachting werd Clarence W. aangehouden door het Arrestatieteam. Op 23 augustus volgde de arrestatie van Gregory P. Hij ontkent dat hij zich heeft vergrepen aan het meisje. Clarence W. daarentegen heeft toegegeven dat de tiener seksueel is misbruikt. Beide mannen zijn in verzekering gesteld. Kapitale Delicten is belast met het onderzoek. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina