Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Groot Mannenkoor Zwolle geeft concert met Maranatha

Groot Mannenkoor Zwolle geeft concert met Maranatha

29/08/2019 01:28

Groot Mannenkoor Zwolle geeft concert met Maranatha

Foto: Collectie Maranatha mannenkoor  

ZWOLLE - Het Groot Mannenkoor Zwolle (GMZ) van Nederland geeft vrijdag een bijzonder concert samen met het Mannenkoor Maranatha Suriname en het Mannenkoor Maranatha Nederland, meldt de nieuwssite Swollenaer.nl. Groot Mannenkoor Zwolle viert deze avond dat ze al ruim veertig jaar vriendschapsbanden met hun zangvrienden in Paramaribo onderhouden.

De banden die het GMZ met Maranatha Mannenkoor van Suriname heeft, dateren vanaf 1979. In november 1980 heeft het GMZ Suriname bezocht. Daaruit zijn vriendschappen en warme banden ontstaan. Het GMZ brengt een aantal koorwerken uit onder meer beroemde films als Titanic en The Godfather, maar ook The Beatles, ten gehore.

Het concert is tevens het laatste optreden van Marantha's Europa Tour, die van 3 tot 31 augustus duurt. De deelname aan het internationaal Korenfestival European Choir Games, van 6 tot 10 augustus in Zweden, wordt als hoogtepunt van de toer gezien. Maranatha won zilver in de categorie  Sacralemuziek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina