Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Financieel directeur SLM ontheven

BREAKING: Financieel directeur SLM uit functie ontheven

30/08/2019 13:47

BREAKING: Financieel-directeur SLM uit functie ontheven

 

PARAMARIBO - Steve Silos, financieel directeur bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), is vrijdag uit zijn functie ontheven. Dat gebeurde tijdens een algemene vergadering van aandeelhouders, verneemt de redactie van de Ware Tijd van verschillende bronnen. Naar verluidt is de instructie gegeven dat Silos onmiddellijk zijn werkkamer diende te ontruimen. Het besluit over de ontheffing is intussen intern al aan het personeel meegedeeld.

de Ware Tijd heeft de informatie over de ontheffing voorgelegd aan minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie, maar hij heeft niet gereageerd. Vernomen wordt dat onregelmatigheden rond de wijze van uitbetaling van zijn salaris ertoe hebben geleid dat er een vertrouwensvraagstuk is ontstaan tussen de financieel directeur en de Raad van Commissarissen bij de SLM.

Begin juli werd toenmalig directeur Gerard Lau reeds aan de kant gezet vanwege perikelen omtrent de vervanging van het vliegtuig waarmee momenteel de mid-Atlantische route wordt onderhouden. Lau en Silos zijn op 9 juli vorig jaar aangesteld als directieleden bij de vliegmaatschappij. De regering heeft intussen besloten dat per 1 september Radjesh Radjkoemar, een voormalig medewerker van de KLM, als algemeen directeur bij de SLM wordt aangesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina