Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vrouw laat leven in het verkeer

Vrouw laat leven in het verkeer

05/09/2019 23:12 - Anthony Janki

Omstanders ontfermen zich over het ontzielde lichaam van de vrouw die het leven liet aan de Naaldvarensweg in het district Wanica.

Omstanders ontfermen zich over het ontzielde lichaam van de vrouw die het leven liet aan de Naaldvarensweg in het district Wanica. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een 33-jarige vrouw heeft woensdagmiddag het leven gelaten bij een verkeersongeval aan de Naaldvarensweg in het district Wanica. Een passagier kwam met de schrik vrij.

De redactie verneemt dat de bestuurster waarschijnlijk met hoge snelheid over de weg reed voordat ze met het voertuig in een trens terechtkwam. De auto belandde daarbij op zijn kop. De inzittende kon zich uit het voertuig bevrijden en ging op zoek naar hulp voor het slachtoffer dat nog in het voertuig was.

Nadat de vrouw uit het voertuig was gehaald bleek zij geen teken van leven meer te vertonen. Een arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam van de vrouw is voor obductie in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de Verkeersunit Regio Midden. De verkeersbarometer staat nu op vijftig.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina