Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bestuursverkiezingen volleybalbond oktober

Bestuursverkiezingen volleybalbond oktober

13/09/2019 13:04 - John Zaalman

Lionel Blokland en en Gino Naarden, kandidaat-voorzitters.

Lionel Blokland en en Gino Naarden, kandidaat-voorzitters. Foto: dWT  

PARAMARIBO - De Surinaamse Volleybalbond krijgt in oktober een nieuwe voorzitter. Verdy Getrouw, de huidige preses, heeft donderdagavond op een voorzittersoverleg 12 oktober als tentatieve datum geprikt voor de bestuursverkiezingen. Lionel Blokland, Cindy Smuller en Gino Naarden zijn de kandidaat-voorzitters.

De competitie moet verder ook nog afgerond worden in tenminste vier lagere klassen. De prijsuitreiking van de afgelopen twee competitiejaren zal op één dag plaatsvinden.Getrouw heeft ook laten doorschemeren dat zijn bestuur hem heeft voorgedragen om lid te worden van het Caribbean Zonal Volleyball Association (Cazova)-bestuur. Hij hoopt dat het gekozen bestuur zijn kandidaatvoorstelling ondersteunt.

De Cazova-bestuursverkiezingen vinden in november plaats. De late afzegging van Surinames deelname aan de Continental Championship voor mannenvolleyballanden is ook besproken. De boete van veertigduizend Amerikaanse dollar is gehalveerd. "We hebben een brief geschreven naar de North, Central America and Caribbean Volleyball Confederation (Norceca) en wachten het antwoord af", aldus de preses.

Meervoudig Most Valuable Player Sandrina Hunsel heeft op het eind een boodschap meegedeeld. "Als we willen dat de volleybalsport vooruitgaat, moeten we elkaar en onszelf met meer respect gaan behandelen."

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina