Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Films uit de regio tijdens Heerenstraat Festival

Filmfestival op Heerenstraat Festival

13/09/2019 22:17

Filmfestival op Heerenstraat Festival

Foto: heerenstraatfestival.com  

PARAMARIBO - Ruim twintig Latijns-Amerikaanse films worden van 30 september tot en met 6 oktober vertoond tijdens het Filmfestival Latino Americano Paramaribo (FLAP). Dit evenement maakt deel uit van het Heerenstraat Culture, Food & Arts Festival, meldt organisator The Back Lot op de festivalwebsite.

In Theater Thalia, OnStage Performing Arts en het auditorium in Tower aan de Heerenstraat zullen films draaien die gezichtsbepalend zijn voor Caribische en Zuid-Amerikaanse landen, aldus de organisatie.

Inleiders zullen uitleg geven over de geschiedenis en de verschillende facetten van de ontwikkeling van deze opkomende films. Met het filmfestival wil The Back Lot beginnende en gevestigde filmmakers stimuleren.

Daarnaast hoopt de organisatie dat het festival geïnteresseerden in de filmindustrie helpt om hun horizon te verbreden. Het is de bedoeling dat het Heerenstraat Festival jaarlijks zal plaatsvinden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina