Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aanrijding wordt 62-jarige voetgangster fataal

Voetgangster bezwijkt na aanrijding

14/09/2019 22:41

52ste verkeersdode

 

PARAMARIBO - De 62-jarige Perkashwatie Gangadien is vrijdagochtend aan verwondingen overleden in het Academisch Ziekenhuis, nadat zij op donderdagavond was aangereden aan de Damboengtonweg in het ressort Jarikaba. Dit meldt de afdeling voorlichting van de politie.

Uit onderzoek blijkt dat Gangadien hoogstwaarschijnlijk de weg overstak toen zij werd aangereden. Ze werd per ambulance vervoerd naar het AZP, waar zij de volgende dag overleed.

De autobestuurder reed na de aanrijding door en heeft zich nog niet aangemeld. Het vermoeden bestaat dat de vrouw is aangereden door een blauwe pick-up met een dubbele cabine. De politie is op zoek naar informatie over de chauffeur en het voertuig. Gangadien is de 52ste verkeersdode van dit jaar.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina