Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bejaarde vrouw niet in kritieke toestand

Bejaarde vrouw niet in kritieke toestand

15/09/2019 23:22 - Van onze redactie

Bejaarde vrouw niet in kritieke toestand

 

PARAMARIBO - De bejaarde vrouw die tijdens een achtervolging van de politie door een vluchtauto aan de Abraham Samsonstraat werd aangereden is niet in kritieke toestand. De redactie vermeent dat haar toestand vrij stabiel is.

De politie zette een achtervolging in toen zij een voertuig zag dat zondagochtend vroeg betrokken was bij de beroving van een visbedrijf in Livorno. De bewaker van het bedrijf werd gekneveld achtergelaten. Het is vooralsnog onduidelijk wat de verdachten hebben meegenomen nadat zij zich toegang tot het bedrijf hadden verschaft.

Tijdens de achtervolging was de politie genoodzaakt op het voertuig te schieten. De banden werden kapotgeschoten waardoor de verdachten hun vlucht niet konden voortzetten. Een van de verdachten kwam uit het voertuig te vallen waardoor hij verwondingen opliep in zijn gelaat.

Het voertuig werd klemgereden waarna de twee verdachten werden gearresteerd en afgevoerd naar het bureau. De verdachten hebben geen schotverwondingen opgelopen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina