Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voertuig verdachten betrokken bij aanrijding

Voertuig verdachten betrokken bij aanrijding

15/09/2019 16:57

Voertuig verdachten betrokken bij aanrijding

 

PARAMARIBO - Het voertuig van de ‘vermoedelijke rovers’ die zondag door de politie zijn aangehouden, heeft een bejaarde vrouw aan de Abraham P.H. Samsonstraat aangereden. De vrouw is in kritieke toestand naar de afdeling Spoedeisende Hulp gebracht.

De vluchtauto werd achtervolgd door de politie. Op de kruising van de Kwattaweg en de Van Idsingastraat werd het voertuig klemgereden door de verschillende eenheden van de politie. Naar verluidt zijn de verdachten oud-bekenden van de politie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina