Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fabian Wehl is de nieuwe Mr. Suriname

Fabian Wehl Mr. Suriname 2019

16/09/2019 04:15 - Ricky Wirjosentono

Mister Suriname 2019 Fabian Wehl (m) poseert voor de fotografen met Jermain Karg (l) en Sergio Holwijn (r).

Mister Suriname 2019 Fabian Wehl (m) poseert voor de fotografen met Jermain Karg (l) en Sergio Holwijn (r).  

PARAMARIBO - Fabian Wehl van Fitness Factory Gym is uitgeroepen tot Mr. Suriname 2019. De bodybuilder pakte zondagavond tijdens de nationale kampioenschappen de hoogste bodybuildingtitel ten koste van Jermain Karg, de winnaar van vorig jaar.

Karg van MK's Gym eindigde op de tweede plek, terwijl Sergio Holwijn de top drie completeerde. Wehl zag er zeer indrukwekkend uit. Hij maakte de teleurstelling van vorig jaar goed toen hij op de vierde plek eindigde.

"Ik heb een jaar lang mijn eetpatroon moeten aanpassen en ook heb ik gewerkt aan de spierbundels van mijn benen," reageerde Wehl blij na het behaalde kampioenschap.  

In de B-klasse deden maar drie atleten mee. Shown Roberts van Muscle Camp werd uitgeroepen tot winnaar. Jermain Wielsen van Fitness Gym eindigde als tweede en Aniel Binesari van 4R Gym moest genoegen nemen met de derde plaats.

In de C-klasse ging de titel naar Randal Haakmat uit 4R Gym. Rudolf Getrouw van First Class Gym en Raoul Mokkum van Steve's Gym werden respectievelijk tweede en derde.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina