Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fietser laat leven in het verkeer

Fietser laat leven in het verkeer

16/09/2019 08:34 - Van onze redactie

Aan de Djamoestraat overleed een fietser kort na een frontale botsing met een bromfietser.

Aan de Djamoestraat overleed een fietser kort na een frontale botsing met een bromfietser. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een 55-jarige fietser heeft zondagavond tegen acht uur het leven gelaten na een frontale aanrijding met een bromfietser aan de Djamoestraat in Clevia. Op de plek van het ongeval was geen straatverlichting.

De redactie verneemt dat de bromfietser over de Djamoestraat reed in de richting van de Anton Dragtenweg, terwijl de fietser in de tegenovergestelde richting reed. De bromfietser kwam waarschijnlijk terecht op de rijhelft van de fietser, met de botsing als gevolg.

Een arts bevestigde de dood van de fietser. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen. De bromfietser heeft geen noemenswaardig letsel opgelopen. De zaak is in onderzoek bij de politie van Geyersvlijt. De fietser is het 53ste verkeersslachtoffer van 2019.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina