Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nickerie: snelheidsduivel veroorzaakt grote schade

Snelheidsduivel veroorzaakt enorme schade aan woning

18/09/2019 05:49 - Beta Debidien

De woning lijkt onbewoonbaar door de enorme schade.

De woning lijkt onbewoonbaar door de enorme schade. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - Een zekere K. heeft maandag rond middernacht enorme schade veroorzaakt aan een neutenwoning aan de Delhiweg in Nickerie. Hij moet met hoge snelheid hebben gereden en verloor de controle over het voertuig. Daardoor raakte hij van de weg en kwam hij terecht op het balkon van het huis, veel hoger dan de straat.

Hoe dat mogelijk is blijft een vraagteken. Het balkon is ingestort, de glazen deur is kapot en het dak van het huis is ontwricht. Het gezin sliep al. "We schrokken van de enorme knal die tot in de verre omgeving te horen was en zijn gelijk komen kijken wat er aan de hand was. Wij konden nauwelijks geloven wat we zagen", zegt Shaam Jhingoerisingh, bewoner en eigenaar van de woning.

Nadat hij zijn vrouw en twee kinderen elders in veiligheid had gebracht, heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Volgens hem zaten er twee personen in het voertuig die ogenschijnlijk dronken waren. De auto waarmee de schade is aangericht, is onherstelbaar vernield. De bestuurder is met inwendige kneuzingen opgenomen in het Mungra Medisch Centrum en de mede-inzittende kwam met de schrik vrij.

Volgens Jhingoerisingh wordt vaak erg hard gereden aan de Delhiweg. "Het zou goed zijn als de overheid drempels plaatst, omdat het gaat om een drukke weg waarvan ook veel kinderen gebruikmaken op weg naar school. Sommigen gaan op de fiets." De eigenaar wil dat zijn schade wordt vergoed. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina