Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autopsie lichaam reservekeeper Curaçao

Autopsie lichaam reservedoelman Curaçao

20/09/2019 20:05

De Curaçaose reservekeeper Jarzinho Pieter overleed anderhalve week geleden. Autopsie moet de doodsoorzaak aantonen.

De Curaçaose reservekeeper Jarzinho Pieter overleed anderhalve week geleden. Autopsie moet de doodsoorzaak aantonen. Foto: Getty Images  

WILLEMSTAD - Het lichaam van Jarzinho Pieter (31) is vrijgegeven, maar autopsie heeft nog niet plaatsgevonden. Dat gaat nu alsnog gebeuren, zegt de Curaçaose Voetbalbond, de Federashon di Futbol Korsou (FFK).

De reserve doelman van het Curaçaose elftal overleed anderhalve week geleden in Haïti, toen het elftal daar was voor een wedstrijd in de Nations League. Na zijn overlijden deden verschillende geruchten over de doodsoorzaak de ronde. Vermoedelijk is Pieter overleden door een hartstilstand, maar de autopsie moet uitwijzen of dat inderdaad het geval is. Curacao.nu

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina