Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Natin wint Got Talent 2019

Natin wint Got Talent 2019

20/09/2019 22:49 - Steven Seedo

Natin wint Got Talent 2019

 

PARAMARIBO - Het Natuurtechnisch Instituut (Natin) is winnaar geworden van de scholentalentencompetitie Got Talent 2019. Op de tweede plaats eindigde titelverdediger Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI). Natin is in aanmerking gekomen voor tienduizend US dollar en achtduizend Surinaamse dollar. De zes leerlingen van de school kregen elk een laptop.

De talentencompetitie voor middelbare scholen werd na een onderbreking van vier jaar weer gehouden. Er waren tien televisieshows, waarvan vier vooraf waren opgenomen. De andere zes werden live opgevoerd in de Anthony Nesty Sporthal. De strijd om het kampioenschap werd vrijdagavond in een dance battle beslecht. Als runner-up kreeg SPI vijfduizend US dollar en de zes leerlingen elk een smartphone.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina