Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man in woning beschoten te Para

Man in woning beschoten te Para

21/09/2019 09:07 - Van onze redactie

Man in woning beschoten te Para

 

PARAMARIBO - De dertigjarige M.V. is vrijdagavond beschoten in zijn woning aan de Kennedyweg in het politieressort Rijsdijk, nadat enkele mannen het huis waren binnengedrongen. Naar verluidt heeft het slachtoffer een schotwond in de borststreek.

De Ware Tijd verneemt dat er andere huisgenoten waren, maar dat er gericht op M.V. is geschoten. Hij is door familieleden naar een RGD-poli gebracht vanwaaruit hij met een ambulance is vervoerd naar een ziekenhuis in Paramaribo.

Na hun daad zijn de mannen gevlucht. Het is niet duidelijk of er spullen uit de woning zijn weggenomen. De honden van de man zijn enkele dagen geleden vergiftigd. De politie van station Rijsdijk is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina