Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drie woningen binnen zes uren afgebrand

Drie woningen binnen zes uren afgebrand

22/09/2019 13:23 - Van onze redactie

Deze woning aan de Drambrandersgracht brandde uit.

Deze woning aan de Drambrandersgracht brandde uit. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Binnen een tijdsbestek van zes uren hebben zich zondagochtend drie woningbranden voorgedaan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De eerste brand woedde aan de Eddy Brumastraat. Een houten laagbouwwoning ging in vlammen op. De brand sloeg over naar een tweede pand naast het perceel, maar kon op tijd worden geblust door de brandweer.

Enkele uren daarna was er een tweede woningbrand aan de Sophie Redmondstraat. Daar stond een hoogbouwwoning in lichterlaaie, toen de brandweer arriveerde. Er werd met man en macht gewerkt door de brandweerlieden, zodat de brand beperkt bleef tot deze woning.

Nadat de brandweer terugreed naar de kazerne werd er rook waargenomen. Dat leidde de brandweerlieden naar de Drambrandersgracht waar opnieuw een woning in brand stond. Het vuur was binnen een kwartier onder controle. De oorzaak van de drie woningbranden is niet bekend, evenmin of de woningen verzekerd waren. De politie onderzoekt de zaken.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina