Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 58-jarige man al een week spoorloos

58-jarige man al een week spoorloos

24/09/2019 19:27 - Van onze redactie

58-jarige man al een week spoorloos

 

PARAMARIBO - De 58-jarige Nederlander Bisnoepersad Hari is al een week spoorloos. Vorige week heeft een familielid aangifte van zijn vermissing gedaan.

Volgens de politie, die het geval bevestigt tegenover de Ware Tijd, moet het onderzoek een bepaalde procedures ondergaan voordat er een officieel bericht wordt uitgebracht. De familie van Hari heeft enkele dagen terug via sociale media ruchtbaarheid gegeven aan de vermissing. Een familielid vertelt dat de man op 17 september voor het laatst contact heeft gemaakt met de familie. Vanaf die dag is er niks meer van hem vernomen.

De krant vereemt dat de politie van Jarikaba op 17 september een uitgebrand voertuig heeft aangetroffen in een zijweg van de Wayamboweg in het district Saramacca. Het gaat vermoedelijk om het voertuig waarmee Hari voor het laatst op pad is gegaan. De politie kon dit niet bevestigen. Omdat het onderzoek in volle gang is, kan zij geen verdere details prijsgeven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina