Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Vertrouwen in en gezag van politie terugbrengen'

'Vertrouwen in en gezag van politie terugbrengen'

24/09/2019 06:17 - Beta Debidien

Jeetindra Sanchit (l) krijgt de nieuwe distinctieven opgespeld door inspecteur Mohani Ramnath. Sanchit werd bevorderd tot agent van politie tweede klasse.

Jeetindra Sanchit (l) krijgt de nieuwe distinctieven opgespeld door inspecteur Mohani Ramnath. Sanchit werd bevorderd tot agent van politie tweede klasse. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - “Wij moeten het vertrouwen en het gezag in de politie terugbrengen. We zijn er voor de samenleving en zijn ook dienstbaar aan de samenleving en laten wij dat altijd hoog in ons vaandel houden.” Dat zei Bryan Isaaq, inspecteur eerste klasse belast met de leiding van de afdeling Recherche in Nickerie, maandag in zijn felicitatieboodschap aan de zestien agenten die bevorderd zijn in een naast hogere rang.

Landelijk zijn politieagenten die in december vorig jaar tijdens de jaarlijkse promotieronde niet zijn bevorderd, alsnog doorgestroomd in een naast hogere rang. Regiocommandant Retitia Forster van Nickerie zei in een toespraak dat betrokkenen meer verantwoordelijkheden krijgen.

"Die bevordering krijgt u vanwege het feit dat u zich goed hebt ingezet de afgelopen periode. U bent beoordeeld en als gevolg hiervan bevorderd. We feliciteren niet alleen u, maar eenieder die u heeft ondersteund, zodat u uw werk naar behoren kon doen en een goede prestaties kon neerzetten om dit resultaat te bereiken", aldus Forster.

Mede namens de bevorderde politieagenten bedankte Jurgen Ramsaran de leiding van het Korps Politie Suriname voor de promotie. Hij riep de gepromoveerden op om zich te blijven inzetten en binnen het korps ondersteuning te blijven geven aan collega's voor een goede dienstuitvoering ten behoeve van de samenleving.

Drie agenten van politie tweede klasse zijn bevorderd naar de eerste klasse en dertien derdeklassers zijn nu tweedeklasser. De plechtigheid is bijgewoond door districtscommissaris Nisha Kurban-Baboe, afdelingshoofden en de ressortscommandanten van Nickerie.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina