Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autobestuurder laat leven bij aanrijding

Autobestuurder laat leven bij aanrijding

30/09/2019 16:04 - Van onze redactie

Autobestuurder laat leven bij aanrijding

Het trieste beeld na de dodelijke aanrijding van maandagochtend op de Oost-Westverbinding. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Roy Ramlal, bestuurder van een autobus, heeft maandagochtend rond half twaalf het leven gelaten na een frontale aanrijding met een daf truck op de Wayamboweg in district Saramacca. Met het overlijden van de 43-jarige man klom de verkeersbarometer voor dit jaar naar 55.

Uit onderzoek blijkt dat Ramlal ter hoogte van mast 246 op de rijhelft van de truckbestuurder is gekomen. De tegenligger zei tegen de politie van Jarikaba dat hij krachtig afremde, maar dat de aanrijding onvermijdelijk was. Door de botsing sloeg het busje over de kop en werd Ramlal uit het voertuig geslingerd. Hij kwam terecht onder de autobus, die op haar zij kantelde.

Bij aankomst van de politie lag Ramlal levenloos onder het voertuig. Hij werd door de brandweer van onder de autobus gehaald, maar was toen al overleden. Beide voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd. De truckchauffeur liep geen letsels op. De man heeft een geldig rijbewijs, dat evenwel is ingevorderd. De politie van Jarikaba is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina