Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man in auto Hofstraat stierf natuurlijke dood

Man in auto Hofstraat stierf natuurlijke dood

03/10/2019 05:18 - Cheflin Paulus

Man in auto Hofstraat stierf natuurlijke dood

De Forensische Opsporing een week geleden bij het voertuig waarin het levenloze lichaam van Jurgen Amiemba werd aangetroffen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Jurgen Amiemba, meer bekend als Dompu, die op 26 september dood is aangetroffen in zijn auto aan de Hofstraat, is op natuurlijke wijze gestorven. Het eerdere vermoeden van de Forensische Opsporing is hiermee bekrachtigd. Dit bevestigt Humphrey Naarden, hoofd van de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname, desgevraagd aan de Ware Tijd.

Ook de patholoog-anatoom heeft eerder vastgesteld dat er geen sprake is van misdrijf. Bij de sectie zijn geen sporen gevonden die in die richting wijzen. De man was, naar de krant heeft vernomen, buschauffeur op de route Paramaribo-Lelydorp.

Het lijk werd op 26 september in staat van ontbinding aangetroffen door agenten, hoewel Amiemba een dag ervoor nog in leven was. Hij had de dag tevoren zijn auto op het trottoir geparkeerd.

Naarden zegt dat de enorme hitte van de afgelopen dagen mogelijk een rol heeft gespeeld bij de snelle ontbinding. "Het was behoorlijk heet dus ik kan het mij voorstellen."

Een buurtbewoner had alarm geslagen over de auto die al uren helemaal afgesloten stond geparkeerd. Op beelden van een beveiligingscamera van een ondernemer in de buurt is te zien hoe Amiemba zijn witte Toyota Ipsum in de voormiddag parkeerde.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina